Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

The Age of Stupid

Buddies

Ελπίζω να είστε όλοι καλά πουλάκια μου. Έρχομαι στο τέλος του μήνα. Ελπίζω να σας δω γιατί το καλοκαίρι είδα τα μισά buddies και τα άλλα μισά μου λείπουν τρομερά.

Θα γεμίσω το μπλογκ με μερικά βιντεάκια. Δεν έχουν την ομορφιά της συγκομιδής ελιάς - είναι λίγο μπλοκμπαστερ - αλλά είναι αυτό που μονοπώλησε τη ζωή μου τον τελευταίο ενάμιση μήνα, μέρες, νύχτες και σαββατοκύριακα.

Είναι ένα ντοκυμαντερ-ταινία με σκοπό να ακούσει όλος ο πλανήτης για την κλιματική αλλαγή και να πιέσει κυβερνήσεις να συμφωνήσουν σε μια δίκαια συνθήκη στην Κοπεγχάγη το Δεκέμβρη. Χωρίς κανένα προϋπολογισμό για μάρκετινγκ και προώθηση, με crowdfunding και viral media και τη βοήθεια τοπικών περιβαλλοντικών οργανώσεων η ταινία θα προβληθεί σε σινεμά, σχολεία και σκηνές ταυτόχρονα - σχεδόν - σε πάνω από 60 χώρες σε όλον τον κόσμο και σε πάνω από τις μισές δωρεάν. (Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν τα καταφέραμε να γίνει προβολή μέρος της παγκόσμιας πρεμιέρας αλλά θα προβληθεί στις 24 Οκτωβρίου στην Αθήνα (μάλλον στο Ιντεάλ). Εκατομμύρια κόσμος θα δει την ταινία σχεδόν την ίδια στιγμή.

Αν έχετε φίλους στο εξωτερικό στείλτε τους το λινκ http://www.ageofstupid.net/
και όποιο βιντεάκι γουστάρετε.


Age of Stupid global trailer

The Age of Stupid Global Trailer w/English Subtitles from Age of Stupid on Vimeo.




War for resources - videaki apo tin tainia

War for Resources HD from Age of Stupid on Vimeo.




Global Premiere countries

The Age of Stupid Global Premiere from Age of Stupid on Vimeo.


Τα νούμερα στα ταμπελάκια είναι πόσες προβολές έχουμε σε κάθε χώρα. Τα ταμπελάκια σε Λατινική Αμερική, Αφρική και Μέση Ανατολή είναι οι καρποί του κόπου μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: