Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2007

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2007

Το καλοκαίρι αυτό το περίμενα με πολύ ανυπομονησία. Σχεδόν, όπως περίμενα τα καλοκαίρια όταν ήμουνα μαθήτρια. Αν και σχετικά σύντομο (Ιούλιος-23 Αυγούστου) ήταν ωραίο. Τον περισσότερο καιρό τον πέρασα με τον Θανάση, αλλά πήγα διακοπές και με Χριστίνα+Αφροδίτη.

Λοιπόν, με τα δυο αυτά κορίτσια πήγαμε Αλλόνησο. Ένα μικρό νησί που ανήκει στο συγκρότημα νησιών με το όνομα Σποράδες. Πήγαμε περίοδο που δεν είχε πολύ κόσμο και μάλλον πρέπει να ήμασταν οι μόνες που κάναμε ελεύθερο camping. Αυτό βέβαια, είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε μια παραλία γεμάτη δέντρα δικιά μας. Βέβαια, η συγκεκριμένη παραλία δεν ήταν η καλύτερη του νησιού, αλλά εντάξει.

Γενικά το νησί ωραίο ήταν (σχεδόν όλα τα νησιά ωραία είναι) και πράσινο. Ωραίο αυτό γιατί είχαμε φάει στη μάπα τις Κυκλάδες (που τις λατρεύω, βέβαια) και την ξεραϊλα.

Μια έτσι περιπετειούλα που είχαμε ήταν η εξής: ένα βράδυ εκεί που κοιμόμασταν ωραία και καλά με κλειστές μόνο τις σίτες της σκηνής, μας ξυπνάει η Χριστίνα επειδή έβρεχε. Στην αρχή εντάξει λέμε βροχή είνια θα περάσει. Έλα, όμως, που άρχιζε να ρίχνει καρεκλοπόδαρα! Ήταν μαύρα μεσάνυχτα, ήμασταν 3 κοπέλες μόνες περιτρυγυρισμένες από δέντρα ενώ έβρεχε πολύ και έπεφταν αστραπές! Ε, σκιαχτήκαμε κι εμείς και λέμε από να μας βρουν ψημένες από τους κεραυνούς, ας πάμε να κοιμηθούμε στο αμάξι. Αυτό κάναμε και μετά από ώρες δυνατής βροχής, μας βρήκε το πρωί με ήλιο και δροσιά. Ήταν η πρώτη μου βροχή σε ελευθερο κατά την διάρκεια της νύχτας. (Κάποιος είπε και την ατάκα Blur Witch Project, χαχαχα!).


Υ.Γ.:Παρεπιπτόντως, πριν φτάσει το καράβι στην Αλλόνησο, περνόντας από τη Σκιάθο την βλέπαμε να καίγεται. Δεν μπορεί αυτό το καλοκαίρι όλοι οι έλληνες ζήσανε την εμπειρία της φωτιάς! Ζήτω η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που μας καίνε χρόνια τώρα!

1 σχόλιο:

dafni είπε...

Παιδιά, συγγνώμη, έκανα μαλακία. Ήθελα πρώτα να είναι το κείμενο και μετά οι φωτογραφίες. Δείτε το ανάποδα αν μπορείτε!
sorry