Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

lee turtles youtube page

http://youtube.com/profile?user=LeeTurtle2000

5 σχόλια:

dafni είπε...

Γεια σου ρε Ρεντόν με τα videakia σου! Ας ζήσουν οι ρέμπελοι και οι πρωτόγονοι!
Ένα αρνάκι θα το χτύπαγα τώρα....

Ανώνυμος είπε...

Stay tuned tha aneuoun kai alla
Nai as zisoun oi rempeloi, alla oxi na fame kai arnakia vre paidiaki m. Krima einai. Ti sou exoun kanei ta kaimena?

dafni είπε...

Λες να γίνω χορτοφάγος;Εδώ καλά καλά ούτε το κάπνισμα δεν μπορώ να κόψω, λες να καταφέρω να κόψω το κρέας;Ίσως είναι πιο εύκολο από το τσιγάρο....Αν και πρέπει να παινευτώ ότι μια βδομάδα δεν κάπνισα.
Πάντως αν πάμε πουθενά Τζαμάικα μεριά ή τέλος πάντων οπουδήποτε μακριά όπου τα λεφτά δεν θα μετράνε και δεν θα έχουμε κι άγχος για τίποτα εκεί ίσως είναι πιο εύκολο να κόψουμε ότι γουστάρουμε. Μέχρι τότε, όμως, μέσα στην παράνοια που ζούμε θα συνεχίζω να καπνίζω και να τρώω και κρέας μπας και μου δώσουν δύναμη να μην καταρρεύσω.

Lee Turtle είπε...

Na katareuseis? Hmm akougetai pl sovaro auto... An kai to pathainw kai egw pl suxna (m t moni diafora oti dn to dilonw k pl. Asxeto/sxetiko: douleueis twra?

dafni είπε...

Άσε ρε Ρεντόν τι να δουλεύω;Που να βρω δουλειά;Ψάχνω από δω κι από κει αλλά...τίποτα. Τώρα με έχει πιάσει η απαισιοδοξία μου αλλά που θα πάει θα περάσει κι αυτό κι όλα θα ξαναπάνε καλά όπως πάντα άλλωστε.....Μια πάνω, μια κάτω είναι η ζωή. Κανείς δεν πάει χαμένος. Εγώ πάλι πάντα το δηλώνω όταν καταρρέω, χαχα!Έτσι, για να το ακούω να καταλαβαίνω πόσο αστείο είναι και να ξανασηκώνομαι. Έχουμε ακόμα μπροστά μας....ουουουουου!
Κουράγιο αδέρφια θ' αντέξουμε και δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας κάνει μίζερους!