Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

Oplismeni mpatsi se ptisis

Diavaste ki afto to paralogo! De mas sozi tipota ap' aftous tous paranoikous (vazo ke tous dikous mas mesa). Mi varethite na diavazete prin tin paragrafo 11. Den perimena ke tipota kalitero, xeftila.

http://www.guardian.co.uk/world/2008/feb/11/usa.theairlineindustry

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Nai kseftila. H zwi einai poli mizeri, oloi einai kakoi kai den aksizei na zei kaneis :p

dafni είπε...

Ρεντόν, να φανταστώ ότι κοροϊδεύεις, έτσι;Εδώ μας έλεγες τιε προάλλες ότι δεν ξαναμπαίνεις στο blog μας γιατί λέμε όλο δυσάρεστα.
Η ζωή είναι μίζερη αλλά είναι κι ωραία συνάμα. Είναι όλα μαζί. Εύκολη και δύσκολη, όμορφη κι άσχημη. Απλώς όταν είναι όμορφη κι είμαστε ευτυχισμένοι δεν ρωτάμε: "Αχ, γιατί μου συμβαίνει αυτό; πως και είμαι ευτυχισμένος εγώ;". Απλά ζούμε. Ενώ, όταν περνάμε τις δύσκολες φάσεις τότε είναι που αναρωτιόμαστε γιατί σε μένα, κι όλα είναι χάλια κλπ κλπ.
Η μαγκιά είναι ακόμα και στην δύσκολη φάση να προσπαθείς όσο γίνεται να δεις και την θετική πλευρά των πραγμάτων, που πάντα μα πάντα υπάρχει και να κάνεις υπομονή μέχρι να περάσεις αυτό το λούκι. Κι έπειτα περνάει και χάνεται στο χρόνο και συνειδητοποιείς ότι δεν ήταν και τόσο χάλια κι επίσης βλέπεις πόσα κέρδισες έστω και μέσα από τις δυσκολίες και προχωράς μπροστά ακόμα πιο δυνατός γιατί όπως λέει και το τραγούδι "ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό".
Γι' αυτό ψηλά το κεφάλι κι υπομονή (:σπουδαίο πράγμα!). Έτσι, είναι η ζωή με τα πάνω και τα κάτω της. Και μπορεί στα κάτω της να μας πιάνει όλους μια απελπισία και να νιώθουμε μπλεγμένοι σε αδιέξοδα και πιεσμένοι από το μέλλον ή από οτιδήποτε άλλο, αλλά όταν είναι στα πάνω της τα σπάει και γουστάρουμε τρελά (βλ. άραγμα σε παραλίες, έρωτες, φιλίες, περιπέτειες, ρίσκα, όνειρα, αληθινή αγάπη).
Κι όπως είχε πει και κάποιος (που δεν θυμάμαι ποιος, νομίζω συγγραφέας) "η ζωή είναι οι αναμνήσεις που επιλέγουμε να κρατήσουμε". Ας θυμόμαστε, λοιπόν, τα όμορφα από τη μια κι ας ευγνωμονούμε για τα άσχημα που μας έκαναν πιο δυνατούς.

Ανώνυμος είπε...

Wx nai, ti kanw edw? Se lathws blog mpika /-:
Ρo po, Dafni coolare ligo. Ena asteio piga na kanw ... Kai gia na min pareksigithw simfonw mazi sou.

afro είπε...

xa,xa,xa,xa...
Mpravo re paidia mou ftiaksate to kefi proi proi!
Mpravi dafni mou, ton strimokses ton lee ton palioxelwna...
xi,xi,xo,xo,xa,xa!
kalimera kai se sas

dafni είπε...

Εντάξει μωρέ, το ξέρω ότι ξέφυγα λίγο και ότι δεν θα έπρεπε να τα είχα πάρει τόσο σοβαρά τα πράγματα. Απλά είναι και αναλόγως την κατάσταση που βρίσκεσαι. Ότι ερέθεισμα σου δίνεται το λαμβάνεις όπως εσύ θες. Αλλά δεν πειράζει μωρέ, τα λέω για να με πείσω κιόλας.χοχοχο!
Και παρεπιπτόντως, προχτες πήρα το αυτοκίνητο της μαμάς και πήγα μέχρι την Άφρο!χιχιχι!

Ανώνυμος είπε...

Pires to autokinito tis mamas? Opote exoume kai leme: diploma me ladoma + xrisi tou autokinitou tis mamas. Endiaferon, twra epivaletai na grapseis ena post gia na krakseis ta kakos keimena (psss ti eipa pali) tis koinonias mas :p